De Chinese winkels

Ze zitten overal. Zelfs in het kleine dorp Cabanes is een mini versie, maar in de stad Castellon zitten er velen. Ik heb geprobeerd uit te zoeken hoeveel, maar ik ben er nog niet achter. Waar heb ik het over? Over de Chinese winkels. Dit zijn winkels met allerhande spullen. Als je maar iets nodig hebt, dan vind je het vast in een van de winkels. Het leuke is, dat het heerlijk is om door heen te lopen en te zien wat er allemaal te koop is, maar in de verleiding om veel te kopen heb ik niet , want het meeste, heb ik of niet nodig, of heb ik al, of is rotzooi en lelijk. Het is trouwens al een paar keer voorgekomen, dat datgene wat we zochten, ze ook net niet hadden. 
Sommige zijn redelijk klein en sommigen zijn mega groot. Netjes, goed georganiseerd en onvoorstelbaar waar ze het allemaal vandaan hebben . Ik heb een aantal ludieke zaken gefotografeerd, niet alles, maar dit zegt vast genoeg. 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *