Lekker eten

Natuurlijk wil ik het ook graag hebben over lekker eten. Voornamelijk lekker eten in één van de restaurants in de buurt. Lunchen doen we altijd. Vaak hebben we dan zoveel gegeten, dat we ‘avonds niet meer dan een versnapering nodig hebben. Vaak voor een zeer gering bedrag is er een dagmenu, wat inclusief de drank en de koffie toe is. Meestal een keuze uit een stuk of 3 voorgerechten en afhankelijk van ieders restaurant en dag zijn er een aantal hoofdgerechten. Primeros en secundos wordt het hier genoemd. Meestal is het eerste gerecht al zoveel dat eigenlijk al genoeg is en is het tweede gerecht een stuk vis of vlees met klein beetje groente en patat.

Ik zie nu dat ik helemaal geen desserts heb gefotografeerd, die zijn vaak niet zo fotografeerwaardig. zoet, maar wel lekker.

Als afsluiting bestellen wij vaak een Carachillo: koffie met drank, 3 (geen idee waarom)koffieboontjes en een stukje citroen. Zoals op de foto’s te zien, nemen we dat vaak.

Wat wij momenteel graag drinken tijdens de lunch is “Tinto de verano”. Rode wijn van de zomer. Koude rode wijn met gazeuse.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *