Over mijzelf

Als een God in Frankrijk voel ik mij, maar dan in Spanje.

Een paar jaar daarvoor hadden we al een grote werkruimte annex woonruimte gekocht in de stad Castellion de la Plana en enkele jaren hebben we gezocht naar een stuk grond waar we onze eigen groente kunnen verbouwen, bomen kunnen kweken en onderhouden.

Al vele jaren ben ik vooral geïnteresseerd in de geneeskrachtige en veelzijdige werking van planten en ook via een botanische tuin daar vele workshops over georganiseerd en ook zelf gegeven. En nog steeds zijn er vele planten, die ik dagelijks tegenkom , waar ik geen idee van heb, wat het is en wat de werkende stoffen doen.

Sinds begin augustus 2020 wonen wij hier de helft van de tijd. Toen we het kochten was het huisje een vieze bende, maar het stuk grond stond al vol met vele verschillende fruitbomen en struiken. Vooral nu wij hier zijn en wonen hebben we de tijd om echt uit te zoeken wat er nu precies staat en daarover op deze website over vertellen. Het huis hebben we het eerste jaar de basis ervan laten opknappen, maar er is nog veel wat we er aan willen verbeteren, zodat we op de lange termijn hier 100 % kunnen gaan wonen.

Dus blijf mij hier volgen en ik vertel alles over de kleine plantjes, de grote bomen en ook over de planten, die ik mee heb genomen en nog ga planten hier om er van alles mee te maken

Naast kruiden en planten, fotografeer ik ook nog steeds heel graag. Ruim 34 jaar ben ik professioneel fotograaf en oud en nieuw werk is te vinden op deze website.