Over Lieke

Lieke Fortuin

Naast muziek, geschiedenis en de maatschappij heb ik vooral een grote eerbied en liefde voor de natuur. Alles wat er groeit en bloeit fascineert mij en alhoewel ik het af en toe op zn jan boeren fluitjes manier allemaal toepas, ik vind het lastig om mij echt in de details te verdiepen kom ik van alles tegen waarom het soms helemaal niet zo goed groeit en bloeit als ik zou willen. Alle toepassingen van planten en de geneeskrachtige werkingen, maken mij steeds nieuwsgieriger en blijf ik onderzoeken. 

Binnenkort vertrek ik samen met mijn partner naar ons stuk grond in Spanje waar ik nog meer mijn bijna groene vingers kan ontwikkelen. 

Veel van de planten en bomen die daar nu al aanwezig zijn zal ik hier uitvoerig gaan beschrijven. Zo zullen er vele simpele en goedkope tips hier op dit blog vermeld gaan worden, die zeer simpel te bereiden en te koop zijn of zelfs zelf op te kweken. 

Interviews met specialisten, terug in de geschiedenis, recepten: blijf deze blogposts volgen als je daar meer over wilt weten. 

Naast kruiden en planten, fotografeer ik ook nog steeds heel graag. Ruim 34 jaar ben ik professioneel fotograaf en oud en nieuw werk is te vinden op deze website. 

Zolang ik nog in Nederland ben, ben ik te boeken voor persoonlijke portretten en reportages.