Veel gestelde vragen

Is het mogelijk om bij jullie te verblijven zonder een auto? 

  • Het kan, maar met een auto ben je veel vrijer om te gaan en staan waar je wilt. Het dorp ligt op ongeveer 15 minuten lopen en gaat richting het dorp een aantal meters naar beneden en dan natuurlijk is de terugweg een stuk omhoog. De laatste 300 meter zijn op niet verharde weg. Er komt een bus vanuit Castellon, die rijdt 2 keer per dag. 
  • Met de fiets is evt. mogelijk, maar hou er rekening mee dat de laatste 300 meter niet verhard zijn en ons terrein een stuk hoger ligt dan het dorp.

Hoe bereikbaar is het terrein?

  • Er zijn verschillende manieren om ons terrein te vinden en op deze pagina kan je een aantal links vinden. Ons terrein ligt ongeveer 2 km vanaf een snelweg en de laatste 400 meter is langs een weg omhoog, waarvan de laatste 300 meter een niet verharde weg is.

Wanneer is de check in en check out?

De check out graag voor 11 uur en de check in kan vanaf 16, maar mocht je eerder of later willen aankomen en/of vertrekken, laat het ons minimaal 24 uur van te voren weten, dan kijken we wat mogelijk is. 

Hoe kan ik het beste bij jullie reserveren?

Hoe is het weer?

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Wonen jullie zelf op het terrein?

Is de accommodatie toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

Op ons terrein ligt grind en is daarom moeilijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Het terras en het gehele appartement zijn wel gelijkvloers.

Zijn drankjes bij de kamerprijs inbegrepen?

Zijn er restaurants in de buurt? 

Hoever zijn we verwijderd van het strand?

Waar kan ik het beste een auto huren?